Betegségek okai

A mai ember anyagcseréje le van gyengülve, immunrendszere pedig működésképtelen, így elég sokféle megbetegedéssel kell ma számolni. Helytelenül táplálkozunk, olyan élelmiszereket fogyasztunk, melyek nem tartalmaznak megfelelő mennyiségben ásványi anyagokat, fehérjében és káliumban szegények, vegyszerek által mérgezettek és addig tartósítottak és finomítottak, amíg eltűnt belőlük minden élő, aktív tápanyag. De a környezeti károk is nagyban roncsolják a szervezetet: a tisztátalan víz és levegő, a vegyszeráradat csak tovább gyengíti a testünk védekezőrendszerét. Rengeteg olyan kozmetikai szert kenünk magunkra, melyekről igazából azt sem tudjuk, hogy miket is tartalmaznak. Csodálkozunk, hogy milyen nagy szükség van ma már a bioboltokra? 

betegseg

Ma már egyre több olyan betegség jelent meg a világon, mely néhány évtizede teljesen ismeretlen volt: egyre több a cukorbeteg, a kardiovaszkuláris megbetegedésben szenvedő egyén és a különböző allergiákkal küszködő személy is. Ezek a betegségek pedig felgyorsult, fejlett világunknak “köszönhető”.

A bioboltok ma már nélkülözhetetlenné váltak. Igazi mentsvárat jelentenek, hiszen itt természetes anyagokból készült, biotermékeket vásárolhatunk, melyek segítenek felépülni a különböző betegségekből és a megelőzésben is nagyon fontos szerepük van. A bioboltok terméke nem törekszenek a reklámokra, a hirdetések nélkül is egyre sikeresebbek. Ez pedig éppen azért van, mert hatékonyak és képesek orvosolni a modern világ termékei által kialakult betegségeket is.

Ráadásul ezek a termékek környezetbarát csomagolásban vannak benne vagy maguk is környezetkímélők, így használatukkal nemcsak a saját, de a Föld egészségéről is gondoskodhatunk. A mai világban sajnos ez sem egy utolsó szempont. A bioboltokba vegyszermentes kozmetikumokat, tisztálkodási szereket és tisztítószereket szerezhetünk be, mellyel mi is egy kicsit hozzájárulhatunk környezetünk 

Népszerű termékek

Kókuszzsír 1000ml(Kókuszolaj 1l Bio Egészség Kft)

Kókuszzsír 1000ml (Kókuszolaj 1l Bio Egészség Kft)

A kókuszzsírt, vagy más néven a kókuszolajat a kókuszpálma érett húsának megszárításából és kisajtolásából nyerik.

Ár: 1820 Ft
Megnézem

BioCo C + D duo RetardC-vitamin 1000mg D3-vitamin 2000 NE

BioCo C + D duo Retard C-vitamin 1000mg D3-vitamin 2000 NE

A BioCo C+D duo nagy mennyiségben tartalmaz C- és D-vitaminokat, melyek hozzájárulhatnak immunrendszerünk normál működéséhez.

Ár: 3590 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!